tag:blogger.com,1999:blog-4145898431665601404.post7252134061764710182..comments2023-07-28T14:24:56.574-07:00Comments on NATURLIGVIS-mad: Jordbærmarmelade med lakrids og vanilieLouisehttp://www.blogger.com/profile/17833974438315524718noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4145898431665601404.post-82965139959927813452012-06-25T06:47:25.748-07:002012-06-25T06:47:25.748-07:00Ja jeg tænkte også at det måske var sådan det hang...Ja jeg tænkte også at det måske var sådan det hang sammen, men synes heller ikke at vanillie og citron tilførte noget positivt til smagen, så jeg bliver nok bare ved den gode gammeldags opskrift.<br />LouiseLouisehttps://www.blogger.com/profile/17833974438315524718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4145898431665601404.post-84110420543099797362012-06-25T01:12:10.474-07:002012-06-25T01:12:10.474-07:00Det skal være rigtig lakridspulver - dvs. det må i...Det skal være rigtig lakridspulver - dvs. det må ikke være lakridsrodspulver. Med rigtig lakridspulver fås en meget fin eftersmag af lakrids, der bare smager af MERE!!!!Anonymousnoreply@blogger.com