søndag den 31. marts 2013

Pandekager med spinat og skinke


8 pandekager:
4 æg
4 dl mælk
75 g majsmel
75 g hvedemel
½ tsk salt
1 spsk olie
Alle ingredienserne piskes helt jævnt, og stilles koldt ½ time. Bages til 8 pandekager.
250 g frisk spinat
1 stort løg
1-2 spsk olie
1 +½ dl mælk
1 spsk (strøget) maizena
salt og frisk kværnet peber
8 skiver parma skinke eller lignende
75-100 g revet ost
Løgget hakkes, spinaten skylles og tørres. Bruges frossen spinat, skal den tøes og drænes for vand.
Olien kommes i en stor gryde og hakkede løg og spinat kommes i, og det svitses til spinaten er faldet sammen. Den ene dl mælk kommes i, og det varmes igennem. I den ½ dl mælk røres maizena i, og blandingen kommes i gryden, og koges op et øjeblik.
På pandekagerne lægges først spinat blandinge og dernæst en skive skinke. Pandekagerne rulles sammen og lægges i et ildfast fad, og drysses med ost.
Sættes i ovnen i ca 15 min ved 180 gr.


Eftertanker: man kan også bruge champingnon istedet for løg, og skinken kan udskiftes med laks. Jeg var bange for de blev for tørre, for jeg syntes ikke der var så meget fyld, men det var de slet ikke. De smagte godt, og var meget mættende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar