torsdag den 4. april 2013

Karry kyllinge suppe

Til 5 personer:
1400 g kylling
2 løg, hakket
4 gulerødder, skæres i mønter
3 pastinakker, skæres i mønter
2 fed hvidløg, hakkes
2 porrer, skæres i skiver
ca 1/3 knoldselleri, i tern
olie
1 spsk god karry, evt større mængde hvis det er en mild karry
2 hønse boullion terninger
ca 2 L vand
salt og friskkværnet peber
Kyllingen rengøres og koges i vand i ca 50 min.
I en anden gryde svites løg, hvidløg og karry sammen.
!½-2 L kogevand fra kyllingen hældes over sammen med boullion terninger. Grønsager kommes i og koger til de er møre.
Kødet pilles fra kyllingen, og skæres i mindre stykker, og kommes i suppen, som gives et opkog.
Smages til med salt og peber. Serveres med flutes.
 

Eftertanker: Jeg synes suppe er nemt at lave, fordi hele middags retten er i en gryde. Desuden kan man variere den i det uendelige, også efter de råvarer man nu har til rådighed. Suppen var god og smagsfuld, Tømeren synes dog den var lidt stærk.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar