onsdag den 10. april 2013

Sunde muffins med fuldkornsmel, mysli og blåbær


Jeg spiser mere end 3 gange om dagen, så gode mellem måltider er godt at have i fryseren. Her er et forslag til en lækker lille muldfuld til kaffen, uden at fylde sig med en masse tomme kalorier og fedt.
ca 14 muffins:
1 banan
2 æg
3 dl mysli, de største dele: nødder og frugt stykker hakkes let
1 dl mælk
½ dl olie
1 dl speltmel, man kan sagtens bruge grahamsmel og hvedemel istedet for spelt og fuldkornsmel
½ dl fuldkornshvedemel
2 tsk kanel
1 tsk natron
2 tsk bagepulver
blåbær
Bananen moses og røres godt med æg, mysli, mælk og olie. De tørre ting blandes først, og de 2 blandinger røres sammen. Fordeles i muffinsformene og 5-6 blåbær trykkes ned i hver.
Bages ved 220 gr i ca 18 min.

Eftertanker: En fin lille velsmagende haps, og dejlige luftige på trods af det grove mel.


2 kommentarer:

  1. Hej er det korrekt der skal 2dl kanel i? mener du ikke tsk eller spsk?

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej det er en fejl, rettet til 2 tsk. Tak.

      Slet