mandag den 17. september 2012

Karry pande

Her er en nem ret der har fulgt mig i mange år:
½ kg flæskefars
2-3 porrer
2 store syrlige æbler
2-3 tsk karry
3/4 dl vand, evt lidt mere
1 tsk salt
olie
Farsen svitses i olien. Porrerne skæres i skiver og kommes ved sammen med karry, og svitses med i ca.5 min. Vand, revne æbler og salt kommes ved og det småsimrer i ca 5 min, til porrerne er så møre som du vil have dem. Æblerne jævner, så det er lidt forskelligt hvor meget vand du skal have i, alt efter hvormeget porrer og æble der er i.

Eftertanker: Vi fik ris og gulerodssalat til. Lynhurtig at lave, og så smager det godt også. Man kan også komme reven squash i, hvis man vil have endnu mere grønt.

2 kommentarer:

  1. Har lige været inde og hente et par opskrifter til efterårsferien, dette er en af dem.
    Hurtig ret, når der nu er så meget andet end mad, vi skal lave. VH Anne

    SvarSlet
  2. Hej Anne.
    Ja det tager ikke lang tid at lave Karry pande, men det er rigtig velsmagende alligevel, en rigtig efterårsret, af efterårets grønt og frugt. God efterårsferie.
    Louise.

    SvarSlet