Til 4 pers.:
600 g oksetern eller strimler
2 store løg
250 g champignon
1 spsk mel
3 dl vand
1 boullion terning
2 spsk koncentereret tomatpure´
1 strøgen spsk paprika
ca 2 spsk cremefraiche eller græsk yoghurt
salt og frisk kværnet peber
smør til bruning
Brun kødet i smør til det er brunet på alle sider, og kom lidt salt og peber ved. Taget kødet op, og brun nu løggene i lidt mere smør til de er klare. Kom kødet tilbage i gryden og drys med melet mens du rører godt om imens. Kom vand, boullion terning, tomat pure´ og paprika ved. Lad det småsimre 30-60 min alt efter hvor kødet er fra på koen. Skær champignon i skiver og kom den ved sammen med creme fraiche og lad det koge ca. 5 min. mere. Smag til med salt og peber.
Vi fik kartoffel mos med blomkål i og ovnbagt græskar. Et drys af persille er altid godt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar