torsdag den 15. november 2012

Nem fiskesuppe med mørksej og fennikel

Til 2 pers.
2-3 løg, ca 250 g
1 kartoffel, ca 100 g
1 stor fennikelknold, ca 250 g
250 g mørksej eller lign. fisk, f.eks lyssej eller torsk
150 g champingnon
6 dl vand
2 fiskeboullion terninger
1 dl fløde
olie
salt og frisk kværnet peber
evt persille til at drysse over
Løg, kartoffel og fennikel hakkes groft og svitses i olie til løgene er blanke. Vand og boullion tern kommes ved sammen med salt og peber. Koger ca. 20 min og blendes. Champignon skæres i tynde skiver og fisken i tern, begge dele kommes i gryden til den blendede suppe og koger 5 min. Fløden kommes ved og suppen koges lige op. Smages til med salt og peber, og serveres med flutes eller godt madbrød.

Eftertanker: Det smagte bare rigtig godt, og var nemt at lave. Fiske suppe er ellers tit kompliceret at lave synes jeg. Hvis man gerne vil have lidt mere fyld, kan man evt. koge lidt suppe horn med, men den er nu fyldig i sig selv synes jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar