lørdag den 9. november 2013

Kyllingehjerter med bacon og champignon i flødesovs


 


Noget man ikke får så tit er kyllingehjerter, men det smager rigtig fint, når de er vel tilberedte.
Til 2-3 personer:
500 g kyllingehjerter
100 g bacon i tern
1 stort løg
1-1½ dl vand
1 hønseboullion terning
1 dl fløde
rosmarin
125 g champignon
evt maizena til jævning
salt og peber
Kyllingehjerterne pudses, dvs toppen med det hvide skæres af. Det skylles derefter i koldt vand. Drypper godt af.
Bacon svitses i en gryde, kyllingehjerterne svitses med, og tilsidst også løgene, som svitses til de er klare. Vand, fløde og boullionterning og rosmarin kommes ved. Småsimrer ca 1 time, og champingnon kommes ved, og koger med 5-10 min. Hvis sovsen er for tynd, kan den jævnes en smule. Krydres med salt og peber.

Eftertanker: Det smagte rigtig godt, og var ikke spor gummiagtig, som hjerter godt kan blive. Vi fik kartofler til samt råkost af blomkål og persille med lidt citronsaft i. Tømeren syntes også det smagte godt, men syntes ikke at råkosten passede så godt til kyllinge gryden.






1 kommentar: