onsdag den 24. oktober 2012

Fuldkornsmuffins med bær

I anledning af den nationale fuldkornsdag i dag, har jeg bagt disse skønne fuldkornsmuffins. De er idelle som mellemmåltid. Blåbærene kan erstates af et æble i tern.
Til 9 fuldkornsmuffins skal man bruge:
50 g sukker
50 g smør
2 æg
1 dl mælk
1 banan, moses
3 dl havregryn
2 tsk kanel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
½ dl rugmel
1 dl hvedemel
blåbær
Sukker og smør røres blødt. Æggene og mælken piskes i sammen med den mosede banan. De tørre ting røres i. Halvdelen af dejen fyldes i muffinsformene, og der fordeles 4-5 blåbær rundt i hver. Resten af dejen fyldes over. Bages ved 200 gr i ca 18 min.


Eftertanker: De smager rigtig godt, og er dejlig svampede. De ligger nu i fryseren, og er gode at have med i madpakken til et mellem måltid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar