tirsdag den 11. december 2012

Nemt kyllingefad med porrer og tomat

Her er en ret der tager meget lidt arbejdstid, snitte, snitte og koge og vupti ind i ovnen 1 time og færdig. Det er lige mig.
Kyllinge stykker i portionsstykker, 5-8 stk
2 porrer
2 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
1 dl fløde, jeg brugte madlavningsfløde
1 dl vand
1 kyllingeboullion terning
1 spsk tørret estragon
salt og frisk kværnet peber
Porrerne snittes i ringe. Hvidløgene hakkes, og begge dele kommes i en gryde sammen med tomater, fløde, vand og terning. Koges sammen i ca 5 min. Smages til med krydderier.
Kyllinge stykkerne lægges i bunden af et ildfast fad, sovsen hældes over, og sættes i ovnen i ca 1 time.

Eftertanker: Har haft nogle år hvor jeg var kørt træt i flåede tomater, men sammen med fløde giver det en mildere smag, og det var rigtig godt sammen med porre. Kyllingen var meget mør, lækkert. Vi fik ris og råkost til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar