tirsdag den 25. juni 2013

Burger med ostepanerede kyllingesteaks og ananas salsa

Burgerbollerne jeg her har brugt er min egen opskrift på Burgerboller med solsikkekerner. De er nemme, men kræver lidt tid til hævningen. Til gengæld er portionen så stor, at der nu ligger en stor pose i fryseren til nem mad til senere brug. Bollerne er også meget mættende, hvis man kommer noget grovmel i.

Kyllinge steaks til 4-5 voksen portioner:
4 kyllingebryst
1 æg
ca 150 g reven ost
2 store forårsløg
salt og frisk kværnet peber
Kyllinge brysterne skæres igennem på tværs, så de er halvt så tykke. Vendes i sammen pisket æg, og derefter i osten blandet med krydderier og fint hakket forårsløg. Lægges på bageplade og steges i ovnen i 20 min ved 200 gr + 5-7 min ved gratinering 200 gr.

Ananas salsaen er lavet af:
frisk ananas
agurk
sherry tomater
snack peber
frisk basilikum
Det hele skæres i små tern og blandes, kan med fordel laves lidt før, og stilles i køleskabet for at trække.

Desuden skal der bruges salatblade når burgeren skal bygges op. Salsaen kan enten kommes i burgeren eller serveres ved siden af.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar