tirsdag den 15. oktober 2013

Salat af bagte kartofler og rød peber med fennikelfrø


Studenten lavede glaseret skinke igår, og der blev en rest vi skulle have i dag. Til sådan en skinke smager en kold salat af bagte kartofler og peberfrugter rigtig godt. Kartoffelsalaten kan også bruges til anden kød og fisk.
3-4 personer
1 kg bagekartofler
3 snackpeber eller 2 røde peber frugter
2 fed hvidløg, hakkes groft
4 spsk olie
saften af ½ citron
2 tsk fennikelfrø
2 tsk tørret oregano
salt og peber
feta ost
persille
Kartoflerne skruppes lidt og skæres i både. Peberfrugterne skæres i lidt brede strimler. Begge dele kommes i et ildfast fad sammen med hvidløg, olie, citronsaft, fennikelfrø, oregano og salt og peber. Stilles i ovnen ved 200 gr. varmluft i 20-25 min. Afkøles i fadet. Når det er helt koldt, drysses salaten med lidt persille og smuldret feta.

Eftertanker: En dejlig frisk syrlig fyldig salat med og peberfrugterne giver lidt sødme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar