fredag den 8. februar 2013

Pasta med rejesovs

Vi havde nogle rejer vi skulle have spist, så derfor søgte jeg på "rejesovs" og fandt på "Mad for 2" en opskrift på rejesovs som skulle prøves. Her er min version:
Til 2-3 personer:
1 porre
1-2 løg, efter størrelse
½ tsk karry
olie til stegning
1- 2 æbler, efter størrelse
1 dl madlavningsfløde
1/4 grønsagsboullion terning
1/4 dl vand
½ dåse flåede tomater
2-300 g rejer
evt. maizena
Porre skæres i skiver og løg hakkes og svitses i olie sammen med karry. Æblet skrælles og skæres i tern og kommes i gryden sammen med tomater, fløde og vand med boullion terning. Koger 10-15 min. Jævnes evt med lidt maizena oprørt i lidt vand. Rejerne tilsættes og varmes op, men må ikke koge, så bliver de hårde.
Pastaen koges, og serveres sammen med sovsen.


Eftertanker: Frisk pasta er godt sammen med sovsen, vi fik frisk grøn pasta. Vi var 3 personer så vi fik små fiskefrikadeller til, så passede det lige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar