onsdag den 28. marts 2012

Fedtfattig oksekødstærte

Dej:
50 g grahamsmel
100 g hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g magerkvark
3 spsk mælk
salt
Alle ingredienserne blandes til en blød dej, der er meget nem at arbejde med. Udrulles og lægges i velsmurt tærte fad.
Fyld:
350 g hakket oksekød
1 stort løg ca 150 g
1 fed hvidløg
1 dåse flåede hakkede tomater
1-2 spsk soja efter smag
250 g champingnon
salt og peber
Oksekødet svitses sammen med løg og hvidløg som begge er hakket. De flåede tomater drænes for det meste af væsken og hældes ved. Soja puttes i, og det hele koger i ca 15 min, uden låg for at noget af væsken fordamper.
Champingnonen renses og skæres i skiver og steges på en pande ved høj varme, ellers væsker de.
Oksekødsblandingen og champingnon fordeles ovenpå dejen i fadet, og det hele bages i ovnen ved 200 g i ca 25 min.
Serveres med salat, evt rødbedesalat og flutes til. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar