onsdag den 21. marts 2012

Tærte med oksekød og grønsager og carry pasta


Tærte dej:
2 dl vand
½dl olie
50 g havregryn
75 g rugmel
75 hvedemel
Fyld:
350 g okseafpil efter benene fra Tømmerens suppekogning. Brug hvad du har.
½ broccolihoved
2 gulerødder
1 løg
4 æg
3 dl A-38
150 g revet ost
2 tsk Green Carry pasta Marsala
olie
salt og peber
Dejen røres sammen, er lettere at arbejde med hvis den hviler i køleskabet en time.
Rulles ud på meldrysset bord. Lægges i ildfastfad, lidt større end et tærtefad, og bages ved 200 gr i 10 min.
Broccoli plukkes i små buketter og koges i 5 min. Hakket løg og revet gulerod svitses på pande i olie, carry pastaen røres i til sidst.
Kogt broccoli, gulerodsblanding og kød lægges på den forbagte bund.
Æg røres med A-38 og revet ost, salt og peber og hældes over fyldet, og bages videre i 35 min.

Eftertanker: Hold da op hvor blev jeg mæt at et stykke serveret sammen med jordskokker med tomater.
                  Er ikke så vild med stærke ting, men den kunne godt tåle 3 tsk carry pasta uden at blive for
                  stærk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar