onsdag den 21. marts 2012

Spicy kartofler med spinat og tomat

Efter inspiration fra Slankedoktor.dk blev min version således:
1 kg kartofler i mellem store tern
1 snack peber i tern
4 tomater i tern
1 stort rødløg i tern
3 hvidløg hakket
200 g frisk spinat
2 tsk ingefær
4 tsk gurkemeje
2 tsk frysetørret chili krydderi
2 dl boullion
salt
olie
Løget svitses i olie i stor stege eller wokgryde. Derefter kartoflerne i sammen med de tørre ting og peber og hvidløg evt mere olie. Pas på det ikke brænder på. Svitses nogle minutter. Så skal tomater og boullion i og småsimre indtil kartoflerne er møre. Den friske spinat vendes i, og den varmes bare lige op til den falder sammen. Hvis der bruges frossen spinat skal det gennem koge lidt. Smages til med salt.
Her serveret sammen med en paneret fiskefillet og gulerodssalat.



Eftertanker: Flot ser det ud med farverne. Der kunne godt være mere spinat i, og kan ikke begribe hvorfor jeg igen faldt i, og brugte ingefær på denne måde, når nu hverke Tømmeren eller jeg  ikke er så vild med det. Ellers smagte det godt, det må gentages, altså uden ingefær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar