fredag den 24. august 2012

Ovnbagt laks med champingnon og løg


Vi fik ris og blomkål til

Laks er så nemt at lave, og kan varieres i det uendelige. Havde nogle champingnon der trængte til at blive brugt, så derfor blev det til denne Japanske ret:
1 lakseside 4-500 g
250 g champingnon
2 løg
4 tsk soja (jeg brugte 6 tsk tamari)
lidt smør
salt og peber
Laksen lægges med skindsiden nedad i staniol. Drysses med salt og peber.
Champingnon skæres i tynde skiver, og lægges ovenpå sammen med løg i tynde både.
Soja dryppes jævnt over og små smørklatter lægges lidt rundt omkring.
Staniolen pakkes tæt omkring, måske skal der et ekstra stykke ovenpå for at dække helt.
Sættes i ovnen ved 225 gr i ca 25 min.
Man kan også bruge lakse kotteletter som pakkes i små pakker.

Eftertanker: Nemt og hurtigt mad. Løgene havde lidt bid, uden at de var rå, ligetilpas synes jeg.Tømeren syntes at det så lidt kedeligt/farveløst ud. Det gør det let med champingnon. Rødløg istedet kunne være et bud på at give lidt mere farve udtryk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar