mandag den 30. juli 2012

Amerikansk farsbrød

Denne opskrift er en gammel kending for mig, da den er fra en af Brugsens små kogebøger trykt i 1980. Jeg lærte nærmest at lave mad efter denne samling. Jeg har ændret lidt på opskriften i årenes løb. Det er et farsbrød der smager rigtig godt, og er nemt at lave. Også populært hos de unge mennesker her i huset, så opskriften må siges at være tidsløs.
Til 5-6  personer:
750 g hakket oksekød
1 peberfrugt
1-2 løg
4-5 spsk rasp
1½ dl boullion
2 æg
frisk persille og basilikum
1 dåse hakkede tomater, evt halvt chilisovs og ½ dåse hakkede tomater
salt pg friskkværnet peber
Løg og peberfrugt hakkes fint og røres i kødet. Raspen blødes op med boullion, og står et par min, inden det røres i. Det meste af væsken drænes fra de hakkede tomater, og de blandes i sammen med æg og krydderurter, salt og peber.
Fars blandingen hældes i en brødform og bages i ovnen i ca 45 min ved 200 gr.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar