mandag den 30. juli 2012

Ovnæggekage med kartofler, kokos og karry

Havde en rest kokosmælk og tænkte hvorfor ikke prøve at komme den i æggekagen. Resultatet blev dette:

300-400 g kogte kartofler
150 g bacon
1 løg
200 g champignon
4 tsk karry (2-3 vil være bedre)
8 æg
1½ dl kokosmælk
2 spsk kartoffelmel
1 tsk bagepulver
salt og frisk kværnet peber
Løget hakkes og bacon skæres i tern og steges sammen på panden med karry.
Champignon skæres i skiver i svitses ved hård varme på en pande.
Kartoflerne skæres i tern og lægges i bunden af et ildfast fad. Champignon og baconblandingen fordeles over.
Æg piskes med kokosmælk og kartoffelemel blandet med bagepulver. Salt og peber i, og blandingen hældes over fadet, som sættes i ovnen i ca ½ time ved 200 gr.

Eftertanker: det smagte godt, men karrysmagen var efter min mening for gennemtrængende. Man kunne kun svagt smage kokos, tror det ville være tydeligere, hvis der ikke var helt så meget karry i. Selvom jeg elsker karry, synes jeg det var for meget. Tømmeren synes den var god, og bedre end en tradiotionel æggekage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar