mandag den 2. juli 2012

Banankage med chokolade

I sidste uge blev fodbold entusiasten færdig med handelsskolen, og studenten fik hatten på, så det blev til 2 gange lastbil med glade unge mennesker på besøg. De havde begge ønsket banankage, så det var jo nemt at bage den samme kage 2 dage i træk. Der blev jo ikke spist ret meget, så nu har vi banankage i fryseren til laaang tid. De fik en en hyldeblomstdrik til: 1 del konc. hyldeblomst, 2 dele danskvand, 1 del tonicvand + citronskiver og isterninger. 
Til en lille bradepande ca 35 x 25 cm:
2 æg
4 modne bananer
240 g sukker
300 g hvedemel
4 tsk bagepulver
2 tsk vanilliesukker
2,5 dl kærnemælk
100 g  mørk chokolade med højt cacaoindhold
Æggene piskes luftige, tilsæt sukker og pisk igen. Bananerne moses eller blendes og blandes i sammen med kærnemælken. De tørre ingredienser blandes og vendes i sammen med hakket chokolade. Bradepanden fores med bagepapir. Bages ca 30 min ved 175 gr.

Eftertanker: Kagen blev rost begge dage, men den er også god og svampet, også gør det jo heller ikke noget, at den er let at lave.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar