tirsdag den 3. juli 2012

Havremakroner med hyldeblomst

Har lavet flere forsøg med at bage med hyldeblomster, problemet har været at få det til at smage nok af hyldeblomst. dette bliver så mit bedste bud på havremakroner med hyldeblomst:
50 g blødt smør
4 skærme af hyldeblomster
75 g sukker
1 æg
100 g havregryn
25 g hvedemel
½ tsk bagepulver
reven skal af  ½ - 1 citron
Blomsterne rives af med en gaffel ned i det bløde smør som står og trækker et par timer.
Hyldesmørret røres med sukkeret. Æg røres i. De tørre ting blandes og røres i sammen med fintrevet citron skal.
Sættes på bageplade med the ske og bages ca 12 min ved 200 gr.

Eftertanker: De har en svag eftersmag af hyldeblomst, lidt for svag synes jeg stadigvæk, men kagerne smager alligevel rigtig godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar