onsdag den 25. juli 2012

Frugter på grillen med vanilie is

Dette er mit indlæg nr 100, og det fejres med en god dessert. Tømmerens fødselsdag blev fejret med en oksesteg og kylling på grillen, og til dessert fik vi så grillede frugter med is.
Grillede stenfrugter til 10-12 personer:
1 kg blommer
1 kg ferskner
1-2 spsk smør
1-2 spsk honning
Frugterne befries fra stenen og skæres i kvarte.
Blødt smør og honning røres sammen og blandes rundt i frugterne.
Det hele kommes på et fad eller foliebakke, der kan sættes på grillen. Sættes på kuglegrillen når man er færdig med at grille kødet. Skal have 15-30 min, alt efter hvor varm grillen er.
Stilles til side indtil desserten skal på bordet.
Kan anrettes med en god vanilie is eller græsk yoghurt.


Eftertanker: Det smagte godt, men sidste år lavede jeg på samme måde grillede frugter, men brugte da figner, bananer, ferskner/nektariner og pære. Det var endnu bedre synes jeg. Blomme skrælden var der flere der lod ligge, da den var lidt sej. Vores figen træ er desværre gået til i vinter, så det bliver ikke til egne figner på grillen i år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar