torsdag den 28. juni 2012

Avokado med tunsalat, en nem lyn middag eller forret.

Jeg var alene til aftensmaden, og havde gang i kagebagning til studenter kørsel, så jeg skulle bare have lidt let at spise:
1 avokado
½ dåse tun
creme fraiche
krydderurter
lidt citron saft
salt og peber
evt tomater eller andet tilbehør
Tunen røres med creme fraiche, bland en the skefuld i ad gangen til du synes den har den rigtige konsistens.
Bland krydder urter i efter hvad du har, eller kan lide. Dild er godt til. Jeg brugte denne gang lidt persille, dild, citron timian og puløg. Smages til med salt, peber og citron saft.
Avokadoen deles på midten, stenen tages ud. Tunsalaten puttes i, evt lidt ved siden af. Tomat eller andet ved siden af. Bolle eller flutes til. Voila, et dejligt lille måltid, som mætter godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar