lørdag den 2. juni 2012

Hindbær is, fedtfattig og frisk.

Her er en nem og fedt fattig, frisk og hjemmelavet is:
300 g optøede hindbær
350 g mager yoghurt naturel
100 g sukker

3 pasteuriserede æggehvider
1 spsk sukker

Hindbær, sukker og yoghurt piskes med el pisker til hindbærene er helt findelt.
Æggehvider piskes med el pisker, til hviderne er stive, og sukkeret fordeles i, og der piskes igen.

Æggehviderne vendes i hindbærblandinge. Hældes over i ismaskinen, som kører ca ½ time, inden massen puttes i 1 L form, og i fryseren. Alternativt i en form med det samme, og hver halve time køres rundt med en ske 2-3 gange ialt for at modvirke iskrystaller.


Her sammen med banais og mangois.

Eftertanker: nem at lave, frisk at spise. Desuden fedtfattigt, ja så tror man jo næsten at man kan spise ubegrænse!!! Flere slags is sammen smager bare bedst, gerne noget sødt, og syrligt og frisk sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar