lørdag den 12. maj 2012

Honning glaserede rødbeder

Så er det ved at være sidst på sæsonen med at spise rødbeder, en grønsag som følger os hele vinteren. En pose rødbeder kan holde sig længe, så det er blevet sådan en grundliggende ting vi altid skal have på lager hele vinteren. Nu skal de sidste spises, for salat sæsonen er snart over os. De sidste blev afprøvet med en ny metode, nemlig honning glaserede:
ca 7 små rødbeder skrældes og skæres i kvarte, og vendes i
olie
salt og peber
pakkes ind i bagepapir, bages i ovnen ved 200 gr i 25- 40 min alt efter størrelse, skal have lidt bid stadigvæk
2-3 spsk balsamico
1-2 spsk honning
blandes i en gryde og bringes i kog, rødbederne kommes ved, steges til væden næsten er væk.

Eftertanker: En ny variant, som helt sikkert bliver en af de faste opskrifter. Det var også nemt, havde kylling i ovnen, så det betød jo ikke noget, at der også lå en pakke rødbeder under kyllinge fadet.

1 kommentar: