fredag den 18. maj 2012

Rabarberkage med kokoslåg


Her er en mangeårig følgesvend i rabarber sæsonen, laver den hvert år uden undtagelse.
750 g rabarber
100 g sukker
1 spsk kartoffelmel
Dej:
120 g hvedemel
250 g kokosmel
170 g sukker
250 g smør eller margarine
2 æg
Rabarber skæres i 2-3 cm stykker på tværs og lægges i bunden af et stort ovnfast fad.
Sukker og kartoffelmel blandes og drysses over.
Alle ingredienserne til dejen blandes og fordeles over rabarber stykkerne.
Bages ved 200 g i  ca 35 min, tror jeg nok, har ikke taget tid. Den er klar når toppene af dejen er sprød og brun.
Serveres lun med flødeskum.


Eftertanker: Jeg har kun et at sige:"Prøv den, den er god" Kan også bruges til andet bær eller frugt. Hvis det er søde bær f.eks, så skal man ikke drysse sukker over inden dejen kommer på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar