torsdag den 3. maj 2012

Pastasalat, nemt tilbehør til grill

Dette er en opskrift som jeg har brugt i årevis som tilbehør til grill kød. Der skal ofte lidt mere end bare salat og flutes, for at det mætter, og det hele ikke går op i kød. De faste ingredienser har vi som oftes på lager;
pasta, kogt al´dente
reven squash
ananas fra dåse
fine ærte, frost
Derudover hvad man lige har på lager, eller synes der passer til. Denne gang blev det blot til rød peber.
De revne squash gør det ud for dressing. Der må gerne være mere squash i, end du kan se på billedet, havde kun ½ squash i køleskabet, og brugte 350-400 g pasta.

Eftertanker: Jeg har brugt opskriften sålænge at jeg nogen gange tænke nu skal der nyt til, men fordi det som regel er ting jeg altid har i huset i grill sæsonen, ja så bliver den stadig brugt flittig. Hvis man spørger de unge mennesker i huset hvad tilbehøret de ønsker til grill, jaså vælger de den som regel også.

1 kommentar: