tirsdag den 15. maj 2012

Kartoffelsalat med belugalinser

Har et stykke tid haft en pose sorte belugalinser til at ligge i skuffen, har aldrig smagt dem, så vidste ikke rigtig hvad jeg skulle bruge dem til. Da kartoffelsalat højtiden er startet, var valget altså kartoffelsalat med belugalinser, hvori jeg puttede:
belugalinser
nye kogte kartofler
blandet babysalat
forårsløg, snittet
radiser, snittet
dressing af:
olie
æblecider eddike
salt og peber
Først kogte jeg 1 dl linser i 2 dl vand i 20 min som der stod på posen. De blev helt bløde, så dem smed jeg ud, og kogte en ny portion som fik knap så lang tid. Afkøles.
De øvrige ingredienser blev blandet med linserne og sat på køl til serveringen.

Eftertanker: Det ser fint ud med de sorte linser, som kontrast i salat skålen. Smagen var jeg ikke imporneret af, de smagte ikke grimt, men var ikke noget særligt. Posen skal nok blive spist, men det er ikke sikkert jeg køber flere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar