torsdag den 31. maj 2012

Nudel pande, en lyn middag

Nogen gange er ressourcerne til madlavning ikke så store, så er det rart med en velsmagende ret der er hurtig at lave. Denne gang kom retten til 2 personer til at bestå af:
200 g okseafpil fra Tømerens suppekogning, alternativt kunne være skinkestrimler
1 stort løg
4 mellemstore gulerødder
½ pose frossen spinat, ca 250 g
150 g nudler
2 æg
olie
salt og peber
Løget hakkes og gulerødderne skæres i mindre tern, begge dele svitses i olie på panden. Imens koges nudllerne i 3 min i en gryde ved siden af. Spinat og oksekød kommes på panden og varmes med. Når nudlerne er kogt, kommes de på panden og vendes godt rundt. Æggene piskes sammen og hældes på panden, og det røres godt rundt et øjeblik, mens æggemassen stivner og forsvinder i blandingen. Krydres.
Serveres med brød til, jeg havde en stump madbrød med brændenælde og skvalderkål i fryseren der kom til sin ret her.

Eftertanker: let at lave og lå let i maven

Ingen kommentarer:

Send en kommentar