Jeg er mere til farsbrød end frikadeller. Det der med at stå og stege frikadeller som skal passes, nej så hellere ind i ovnen, så kan det passe sig selv. Lige nu har vi æblesæson, så kommer en gammel kending på bordet:
Til 4 personer
500 g flæskefars
1 æg
2 dl vand
1 dl mel
salt og frisk kværnet peber
2 løg
2 æbler
bacon
Farsen røres til en lind fars med æg, vand og mel. salt og peber i. Løg og æble hakkes. 1/3 af farsen fordeles i skål eller lille brødform. ½ af løg og æble henover. Igen et lag fars og løg og æble. Der sluttes med et lag fars og bacon fordeles over. Sættes i ovnen i 200 gr i 45-50 min.
Eftertanker: Det smager af nostalgi og barndom, for det var en ret min Mor lavede. Dengang kunne jeg også rigtig godt lide det, og de 2 unge mennesker ved bordet idag synes også godt om det, så retten er tidløs.
A conversation you will have launched has to be invoking and also stimulating. https://imgur.com/a/ENp35fX https://imgur.com/a/mvFSSuC http://fn4yxgj6dm.dip.jp https://imgur.com/a/hFg2Ldg http://avgdz1410z.dip.jp https://imgur.com/a/Lv0VcFC https://imgur.com/a/czT2wG0
SvarSlet