1 brød:
100 g mandler
100 g hasselnødder
100 g græskar kerner
100 solsikke kerner
100 g sesam frø
100 g hørfrø
100 g reven gulerod
½ dl olie
5 æg
2 tsl salt
Alle ingredienserne røres sammen, og kommes i en 1 Liter form. Sættes i en 160 g varm ovn i ca 1 time og 10 min. Evt. de sidste 10 min uden form.
Eftertanker: Som sagt smager det bare dejligt, jeg bruger det som rugbrød, og om morgenen når jeg får yoghurt eller skyr skærer jeg en skive i små tern og drysser over. Ideen om at udskifte halvdelen af olien med gulerod har virket godt, så jeg ikke kan smage olien resten af dagen.
Jeg har også tit svært med oliesmagen. Jeg har bagt brødet helt uden olie. Det går fint, så aldrig mere olie i mit stenalderbrød, der for øvrigt smager fantastisk. Jeg bager det med 100g tørret frugt, så kan det fint erstatte kage. KH Anne
SvarSletKommer på så smør på, eller spiser du det bare som det er? KH Louise
SvarSletMan kan tage en skive ost på...det er lækkert! ...men det kan snildt spises uden noget på og som tilbehør.
SvarSlet