Det smager mega godt, bedre end kogt torsk, og er som sagt et hit hjemme hos os for tiden. Portionen på 400 g er til 3-4 personer.
Naturligvis fordi jeg er opvokset i naturen og lever i naturen, og elsker at lave mad af sunde naturlige råvarer og lave enkle dekorationer af ting fra naturen.
søndag den 23. februar 2014
Torske karbonader
Et hit herhjemme lige for tiden er Torske karbonader, samtidig et godt alternativ til de lige for tiden meget udskældte fiskefrikadeller af færdigrørt fiskefars. I Rema køber vi ofte en hel side torsk med skind på. Kødet skæres fra skindet, og det hakkes lidt med en kniv, det er meget let. Det hakkede torskekød samles og trykkes til karbonader, ligesom hvis det er til almindelige karbonader. Igår blev der 400 g fars, som blev formet som 4 karbonader. De vendes, lidt forsigtigt i et sammenpisket æg, og dernæst i rasp med salt og peber. Steges i rigeligt fedtstof 7-10 min på hver side. Vi fik kartoffel spinat gratin af en rest kogte kartofler, samt stegte grønsager til.
Etiketter:
Fisk,
Kartofler,
Stop madspild
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar