Naturligvis fordi jeg er opvokset i naturen og lever i naturen, og elsker at lave mad af sunde naturlige råvarer og lave enkle dekorationer af ting fra naturen.
tirsdag den 15. maj 2012
Tunfrikadeller med brændenælde og persille
2 dåser tun i vand, drænes
3 spsk (med top) creme fraiche
2 æg
1 dl havregryn
½ rødløg, hakket
brændenælde topskud, klippet (nemmest at klippe i en ramekin f.eks)
frisk persille, klippet
salt og peber
olie til stegning
Det hele blandes i en skål og sættes på køl ½-1 time. Formes til frikadeller, du brænder dig ikke, og steges på panden i olie.
Eftertanker: De smagte bare rigtig godt, og havde en dejlig skorpe. Opskriften er også god at have i samlingen, til en dag man har glemt at få noget op af fryseren.
Etiketter:
Brændenælder,
Fisk,
Naturmad
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar