3-4 personer
200-225 g pastaskruer
350 g broccoli
150-200 g skinke strimler, jeg brugte en rest hamburgerryg fra igår.
4 æg
1 dl fløde
2 dl mælk, nogen gange bruger jeg creme fraiche blandet med mælk
salt og frisk kværnet peber
100 g revet ost
Pasta koger i knap så lang tid som der står på posen. Broccoli i små buketter kommes i kogevandet sammen med pastaen de sidste 5 min. Blandingen kommes i en sigte og drypper af, og fordeles derefter i et fad. Kødet drysses henover. Æg, mælk og fløde piskes sammen med salt og peber, og hældes derefter over fadet. Osten drysses over tilsidst. Sættes i 200 gr varm ovn i 30-35 min.
Råkost af gulerod passer rigtig godt hertil.
Eftertanker: Det er grundopskriften jeg har lavet her, men den kan varieres alt efter hvad man har af både grønsager og kød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar