Til 2 persomer:
2 kuller af mellem str, se billede, vi kogte de 2 mindste, og havde rigeligt
vand til kogning
salt
3-4 hele peber korn
lidt citronsaft
evt lauerberblad
Fisken rengøres, hoved og hale skæres af. Koges hel sammen med ovenstående i 7-10 min.
Stegte kartofler med spidskål:
4-500 g kartofler
1-2 rødløg
½-1 spidskål, alt efter størrelse
salt og karry
olie til stegning
Kartofler skæres i mundrette stykker og koges 4-5 min. Spidskålen snittes på tværs, ved stokken også på den anden led. Rødløget skæres i både. Olien varmes op, karry, kartofler og løg kommes på panden og steges. Spidskålen steges med de sidste par min.
Eftertanker: Smagen var meget tæt på torsk, som fiskemanden havde sagt. Måske var den lidt mere fast. Benene var lidt sværere at pille fra.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar