tirsdag den 5. juni 2012

Fuldkornsmuffins med kiwi og æble

Jeg var udgået for gode mellem måltider, og som varation til mine havremuffins med jordbær og æble, lavede jeg denne forsyning til fryseren:
ca 150 g kiwi uden skræl, svarer til 3 kiwi
2 æg
½ dl olie
1 dl mælk
250 g fuldkornshvedemel
4 tsk bagepulver
1 æble
5 spsk rørsukker
1 spsk kanel med lille top
evt hindbær
Kiwi skrældes og blendes, oile og mælk og æg kommes ned i blenderen og blendes med et øjeblik.
Fuldkornsmelet blandes bagepulver og kiwi blandingen vendes i.
Æblet skrældes og skæres i små tern og blandes med kanel og rørsukker, som derefter blandes med melblandingen. Fyldes i 12 muffinsforme og 1-2 hindbær puttes ned i.
Bages ved 200 gr i ca 20 min.

Eftertanker: Fuldkorns muffins er rigtig gode at have liggende i til mellem måltid. Bruger dem både til at have med på arbejde, og når en lille sult melder sig herhjemme. Dem her er der mere smag ved end dem med jordbær. Hindbæret er en dejlig overraskelse at finde i kagen, når man bider i den, men de kan sagtens undlades.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar