6 store pita brød:
20 g gær
2,5 dl mælk
1 tsk sukker
lidt sesamfrø
grahamsmel
fuldkornshvedemel
hvedemel
Mælken lunes og deri opløses gæren og sukkeret. Sesamfrø i. Vejede ikke melet, men tog skiftevis fra de 3 meltyper til jeg synes dejen var tilpas, dvs stadig lidt klistret. Hæver 1 time. Deles i 6 stk som rulles ud med kagerullen til flade brød. Hæver ½ time, bages ved 200 gr i ca 16 min. Hold øje med dem.
De 300 gr oksesteg blev skåret i små tern. Baconen blev stegt på panden, og afdryppet og afkølet på et stykke bagepapir. De 2 kødtyper blandes.
Øvrigt fyld bestod af salat, tomat, agurk, rødløg, rød peber, melon, rosiner +
Dressing:
creme fraiche rørt med lidt salt og peber og krydderurter; purløg, persille og citron timian. Alternativ kunne være en rød dressing, som jeg rører af creme fraiche og tomat ketchup, soja, paprika og salt og peber.
hvor meget af hver slags mel eller mel i alt
SvarSlet