lørdag den 9. marts 2013

Karrystegte sejfilleter med kokosgrønsager

Sejfilleter smager ikke af så meget, derfor skal der nogle smagsstoffer til, her et forslag til dette.
Til 3 personer:
5-6 sejfilleter
mel
1spsk karry
salt og frisk kværnet peber
smør til stegning
Karry og mel, salt og peber blandes og fisken vendes heri. Steges nogle minutter på hver side.

Kokosgrønsager: (her kan man bruge hvad man har)
1 rødløg
1 porre
1 peber
2 hvidløg
1 pastinak
olie til stegning
1 lille dåse kokosmælk
Grønsagerne hakkes i små stykker og svitses på en pande. Når de er så møre som du vil have dem kommes kokosmælken i blandingen, og det hele koges op et øjeblik.

Ved servering lægges grønsagsblandingen ovenpå fisken. Nemt og smagsfuldt. Tømeren synes dog det at det var lidt for sødt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar