8 pandekager:
4 æg
4 dl mælk
75 g majsmel
75 g hvedemel
½ tsk salt
1 spsk olie
Alle ingredienserne piskes helt jævnt, og stilles koldt ½ time. Bages til 8 pandekager.
250 g frisk spinat
1 stort løg
1-2 spsk olie
1 +½ dl mælk
1 spsk (strøget) maizena
salt og frisk kværnet peber
8 skiver parma skinke eller lignende
75-100 g revet ost
Løgget hakkes, spinaten skylles og tørres. Bruges frossen spinat, skal den tøes og drænes for vand.
Olien kommes i en stor gryde og hakkede løg og spinat kommes i, og det svitses til spinaten er faldet sammen. Den ene dl mælk kommes i, og det varmes igennem. I den ½ dl mælk røres maizena i, og blandingen kommes i gryden, og koges op et øjeblik.
På pandekagerne lægges først spinat blandinge og dernæst en skive skinke. Pandekagerne rulles sammen og lægges i et ildfast fad, og drysses med ost.
Sættes i ovnen i ca 15 min ved 180 gr.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar